Hocam öncelikle tecrübelerime sığınarak nacizane fikirlerimle sizin sorununuz hakkında tahminlerimi paylaşayım. Google bundan 6-7 ay önce yeni webmaster yada yeni projelerin önünü açarak yeni sitelere belirli konularda tölerans tanıyordu. Bu töleranslardan bir kaçı; index alma süresi, index sayısı, google sıralamalarda ki pozisyonu, link manipülasyonunu görmezden gelme gibi..
Yeni sitelerimle 3 senelik sitelerime kafa tutar hale geldim. O derece sıralama töleransı vardı. Son zamanlarda (1-1.5 AY) yeni sitelerimde aynı sorunun olduğunu gördüm. İndex alma, sıralama gibi google'nin verdiği töleranslarını artık vermediğini fark ettim. Yada sektöre göre değişiklik göstermiş olabilir çünkü bu töleransı kötüye kullanan çok fazla kişi/kurum oldu. Dikkatinizi çektiyse linkleme sisteminde gelen yenilikler sonrasında yeni siteler esprisini kaybetti. Sorun siz yada site de olduğunu sanmıyorum. (Sitenin optimizasyonu hakkında bilgim olmadığı için net bişey söylemiyorum genede.) Bende ve bir kaç arkadaşımda daha aynı sorun var. Sorun büyük ihtimalle sizde değil, sadece zamana bırakmalısınız. Tavsiyem herhangi bir link çalışmasında bulunmamanız

zamanla düzeldiğini göreceksiniz.