Devlete neden vergi veriyorum birisi bana bunun izahını yapabilir mi biraz? Devlet beni sadece param varken anıyor düşünüyor, devlet borçlandığım da, işsiz gezdiğimde, çıkmaza girdiğimde yoktur. Bir siteniz var ve kazancınız var neden kendi emeğimden devlete pay veriyorum? Zaten yeterince vergi verilmiyor mu? Peki bu vergiler bana ne olarak dönüyor veya dönecek mi? Peki bizden aldığı paralar ile Suriyelilere kaynak sağlanıyor, maaşlar kesilerek yardım yapılıyor. Peki kimliksiz gezen suriyeliler için bu devlet ne yapıyor Allah aşkına. Bizim arkadaşın senelerce uğraşıp açtığı dükkanına hırsız girdi ne varsa yürüttüler, peki dükkan açıldıktan sonra hayırlı olsuna gelen bu devlet! bu adamın hayatı kaybolduğunda nerede?? Ben kusura bakmayın ama kimseye kuruş bile vermem. Kullanmadığım elektrik için fatura bana kesiliyor. Bunun gibi yazmaya üşendiğim pek çok şey. Dünyanın en çok vergilerini gene biz ödüyoruz, kursun devlet o halde bir arama motoru da görelim. Vergiler hakkı ile alınsa amenna, sırf nereden nasıl para kopartırım diye vergi alınmakta. Bu paralar nereye gidiyor belli mi.