Sunucuservis yani Sami ile 1 seneden fazla zamandır calısıyorum. Her sunucuda olan ufak kesintiler dısında hicbir sorun yasamadıgım ender firmalardan biridir.
Kisi R10 dan siyaset türü bir mesajla uzaklastırılmıs. Subat 2014 e kadar uzaklastırılmıs gözüküyor.
Konuyu report ederek kisinin banının acılmasını talep edinki, durum hakkında eğer yapabiliyorsa kendisi bir açıklama yapsın.
Olay aslında idealhosting ten baslıyor. Mesajları okuyun, kisilerin mesajlasmasıda mevcut.
https://www.r10.net/hosting-sikayetle...apilanlar.html
makina ideal hosting ve tarafimizca anlasıllarak makina aktif edilmistir yedekleriniz alabilirsinizi bu saatten itibaren 17 kasım saat 24:00 kadar makina aktiftir yedeklerinizi alabilirisiniz türel beye ilgisinden dolayı tesekkur ederiz
KaydetNet İnternet Teknolojileri
satis@kaydet.net www.kaydet.net
Siz kimsiniz acaba vasfınız nedir? Idealhosting de calısıyordu zaten eskiden Sami, kendileri magdur olan kisilere 24 saat süre tanıyamıyorlarmıydıda, siz araci oldunuz.
Sami ile iş yapmak pişmanlıktır. 930 TL paramın üstüne yatmıştı. Elime para geçtiği bir anda ondan aldığım dedicated ve ayrıca vpslerin ücretini 3-4'er aylık peşin ödemiştim. RAID kart desteği olmayan sunucuları raidli diye fiziksel olarak bölüp verdi, sonra da dis hatası yaşanınca 1 site değil, tüm sitelerim uçtu gitti. Iade istediğimde birde ben suçlu oldum oda ayrı bir konu.
Rabbime havale ettim öte dünyada gıdım gıdım çıkarır hakkımı ona bırakmaz inşallah. Aradan 7-8 ay geçmesine rağmen elimde halen tüm dekontların ve yazışmaların görüntüsü var. Dava açacaktım ama o eli öpülesi annesine yatsın kalksın dua etsin. Her ailede bir tane çıkıyor işte yapacak birşey yok. Tekrar tekrar söylüyorum, onun bendeki hakları bana haram olsun, bebnimde ondaki haklarım sonuna kadar haram zıkkım olsun.
Eğer bana inanmayıp, sırf konuyu kamçılamak veya mesaj olsun diye yazdığımı düşünen arkadaşlar için kanıtlar aşağıda. Bu kadarına inanmayan olursa forumda güvenilir bir arkadaşımız o zamanlarda taze taze bu olaya şahit oldu, onu da konuya çağırabiliriz..
Anlayamadıgım konu eger sitenizin sunucusunda bad sektor yasanmıssa keske en azından aylık yada haftalık yedek almıs olsaydınız. Ben radore de bile disk sorunu yaşadım. Fakat yedegim vardı telafi ettim. Hicbir sunucu firmasına güvenip yedek almamazlık yapmam. Ayrıca 930 tl icerde kaldı diyemezsinizki. Misal 6 ödeme yaparsınız sonrasında sunucunuz kapanır 3 ayınız bosa gider. Geçmis olsun.