Olmuyor niye olmuyor çünkü şu konu id'lerinde sıkıntı var; 0,15476,15475,15439 bu kafamı karıştırdı. Aslında post tablosu değil de, tuhaf bir sorun var anlamadım ama, hadi diğerlerini anladık da, 0 neyin nesi onu anlamadım ben. Dolayısıyla, sorguda kısır bir döngü var veya ben analiz edemedim. Fakat şunu unutmayalım ki, vBulletin MySQL Veritabanı tablo yapısı myISAM şeklinde veri toplamaktadır. Yani post tablosunu tamir etme sorgusuyla bertaraf edilemeyen hatalar, aşağıdaki yolları denersek mutlaka çözüme ulaştırılacaktır. Tabii unutmadan, önce root yetkisine sahip olmanız gerekir ama yoksa da hosting sağlayıcınızla görüşüp şu adımları uygulatın veya yetkiniz varsa siz uygulayın;
1- Önce sitenizin düzgünce yedeğini alın.
2- config.php dosyanızın üst satırına (ikinci ya da üçüncü satır) şu kodu ekleyin;
ini_set('memory_limit', -1);Kaydedin ve kapatın.
3- MySQL çalışmasını şu komutla durdurun;
service mysql stop
4- MySQL durdurdunuz. Şu an hiçbir sorgu gitmiyor ki böyle olması gerek. Şimdi şu komutu çalıştırın;
mysqlcheck -u root -p -A --auto-repair
veya
mysqlcheck -u root -p --auto-repair --check --optimize --all-databases
veya
mysqlcheck --check-upgrade --all-databases --auto-repair
Bu komutlardan herhangi bir tanesi işe yarayacaktır. Daha sonra düzeleceğini umuyorum. Fakat hala düzelmezse, yazarsınız burada. Unutmadan, MySQL çalışmasını kesinlikle durdurmanızı öneririm ki, siz bu işlemleri yaparken hiçbir şekilde dıştan sorgu gitmemesi lazım.