aslına bakarsanız hurafe bile olabilir ben sadece 1 kaç forumda gördüm onun dışında yabancı kaynak btc firmaları birer birer hackleniyor ve yüklü miktarda BTC çalınıyor önce BTc china sonra btcash millet btclerini saklar gibime geliyor yükselicektir...
litecoin ile ne işimiz olabilir diye düşündüm çünkü daha yeni yeni duyuluyor bitcoin gene en mantıklısı yorum derken gözlemlerinizden bahsetmiştim piyasası vs...
btcchina hacklendi mi? Nerede gordunuz bu haberi? litecoine gelince, kisa vadede cok buyuk hareket beklememek gerekir, ben bir miktar yatirim yaptim bekliyorum. bazi duyumlar var, mesela litecoin in gelistiricisi ile btc china nin sahibi kardes, gerisini siz dusunun... Dedigim gibi litecoin btc den sonra ki major coinler den biridir, ufak ufak birikimler size 1-2 yil sonra ciddi kazanclar saglayabilir.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=329932.220
1. sayfadan okumaya başlayın ingilizceniz varsa, bu 18 kasım konusu tartışılıyor, canlı yayın linki falan bulmaya çalışıyorum mesajlar arasında, herkes çok endişeli şu anda ama kötü sonuç çıkacağı belli yarın TL de kalıp anlık fırsatları çok iyi kollamak lazım.
kotu sonuc cikacak diye birsey net degil, bunun aksi olma ihtimalide cok yuksek, soyle dusunun fislenmis bitcoin btc nin yaradilisina ters bir durum. btc de keskin bir dusus ciddi kayiba yol açabilir lakin ltc icin yukarida da dedigim gibi uzun vadede kazanc daha cok olasidir.