Eskisi gibi konu açmama ve uğraşmama nedenim budur.
Dün konuyu report etmiştim.
Satış hakkı yoktur forumlarda.Biz son kullanıcıya satmaları için hesaplı veriyoruz.Piyasaya sunmaları için değil.
İlgili arkadaşlara tşk ederim.
Bu nedenlerden ötürü artık konu açmıyorum.Tiksindim çünkü iyice.
1000 müşterin olacağına 10 tane sağlam müşterin olsun yetiyor..
Saygılar
Hocam tabikide yaptığımı savunmuyorum . Herhangi bir satış olmadı zaten script olarak merak etmeyin . 2 sene önce sizden aldım ve şu anda dar zamanda olduğu script olarak satışa çıkardım açık kaynak satın aldım diye. 2 senedir sadece kendi işlerimde kullanmıştım . Fakat script alan-satanlarda şöyle birşeye dikkat ediyorum lisanslı 100 lira açık kaynak 1000 lira oluyor örneğin scripit satan kişi 1000 lirayı hissedince daha sonra satılacağını veya ne olacağını pek düşünmüyor nasılolsa emeği çıktı diye . Sonradan satılıncada neden satılıyor oluyor . Gördüğüm kadarıyla böyle belki yanlış düşünüyorum ama yanılmıyorsam 600 liraya satın almıştım bende o zamanlar açık kaynak olarak . Neyse öğrenmiş oldumki satış hakkını almamışım açık kaynak sadece kodlarda değişiklik içinmiş . Ama tüm suçuda bende bulmayın lütfen

script satışında herhangi bir kurumsallık yok lisanslı satın aldığımız scripttede değişiklik yapabiliyoruz bazen . Dolayısıyla genel bir sorun var . Kendi tarafımdan olan hatadan satıcıdan özrümü dilerim .