evileye98 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şu an çok sinirliyim internette haberlere göz attım bazı insanlarımız filipin`e arakan`a giden yardımlara saydırıyorlar.Yok asgari ücretlilerde yardıma muhtaçmış başkasından bize neymiş.

Arkadaş oradakiler açlıktan,hastalıktan ölüyor.Asgari ücret kavgasından değil.

Bu konuyu açtınız bir tanede olsa hayır işlenmesine vesile oldunuz.Çünkü banka hesabımdaki kalan parayı yardım için harcamak istiyorum.Çokda değil 30-40 tl civarı fakat gücüm bu kadar yetiyor.

Şuan denizfeneri yada ihh aracılığı ile yardım yapacağım.Burada amacım hava atmak değil.

Her şeyde yarış güdünüz var buna gelince laf salatası.Hadi görelim yiğitler sizi.3-5 sizde birşeyler atın.
Aynen öyle hocam oradaki insanlar açlıktan ölüyor ya açlıktan, bunu biz tam anlamıyla algılayamayabiliriz. Hangimiz bir gün aç kaldık ki? Adamlar günlerce yemek bulamıyor. Biz burada kalite seçiyoruz. Yaşadıkları bir felakettir ve kimin ne zaman yaşayacağı belli olmaz, bugün onlara olur yarın bize, bugün biz onlara yardım ederiz, yarın onlar bize. "Bize ne onlardan" demek içinde zerre insanlık ve iman kalmamış insanlardan çıkacak sözlerdir ancak.
Allah yapılan tüm yardımları kabul eylesin ve inşallah doğru adrese sorunsuzca ulaşmasını nasip etsin.