Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
hocam referansların hepsi çok büyük firmalar. ayrıca mail attıkları kişiler hakkında aşırı detaylı bilgilere sahip olduklarını söylüyorlar (alışveriş alışkanlıkları gibi).
bence firmayla iletişime geçip referans isteyin. böyle turkcell burger king gibi falan değil de, sizin ulaşabileceğiniz ve fikir alabileceğiniz referanslar olsun bunlar. sonra o firmalarla iletişime geçip fikirlerini sorun.
bu tavsiyemin sebebini de açıklayayım. bir toplu mailing firmasının referanslarına bakmıştım. hizmet almayı düşündüm ama yine de önce referanslarına mail atıp memnun kalıp kalmadıklarını sordum. toplam 3 firmaya mail attım. içlerinden ikisi dönüş yaptı. birisi o firmayla hiç çalışmadıklarını söyledi. diğeri de hiç memnun kalmadıklarını söyledi. memnun kalmayan firma daha sonra başka bir toplu mailing firmasıyla çalışıp memnun kaldığını söyledi. toplumailing.net'ti sanırım. bu firmaya bir bak derim. benim firmayla bir alakam yok, yani onların da önce referanslarına ulaşıp bilgi al bence.
belki de söylediğiniz firmanın referansları ve tüm yazdıkları gerçektir bilemiyorum tabii. ama riske atmayın az para değil sonuçta.