Srdr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öğrenci adamın ne işi olur kitapla , fotokopi iş görür fazlasıyla
Fotokopi iş görüyor da romanlar da fotokopiden okunmaz ki

PesimisTr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okumamayı bahane haline getirenlerin sığınacağı bir şey. Hadi paran yok kaç defa kütüphaneye gittin ? Her şeyi geçtim ne işle meşgul olduğunuzu bilmiyorum ama x işini yapın ve o işte iyi olun biri gelsin size emeğinizin ve değerinin altında çalışma teklifi sunsun ve sizde kabul edin ? İşin ucu size geldi mi emek demeyi biliyorsunuz fakat yazarlarımızın emeğini neden görmezden geliyorsunuz ? Okuyacak adam her türlü okur. Ülkemizde okuma azlığının sebebi fiyatın pahalılığından kaynaklandığını düşünmüyorum.
Baba çocuğuna kitap alacaksa 1 paket sigara az içsin
Hocam bir nevi haklısınız, öğrenciyim ve dediğiniz gibi her türlü okuyorum..

Kütüphaneye gitmediğimi nereden biliyorsunuz, üniversitedeyim ve kocaman kütüphanesi var...

Ancak kitaplar ile arası iyi olan bir insan kendi kütüphanesini oluşturmak ister, elindeki kitaplardan çevresindekilere ödünç vererek okumalarına teşvik etmek ister...

Ha bir de yazarlarımızın emeğinin görmezden gelindiğini nereden çıkardınız? Şu an yanımda tarih ile ilgili bir kitap var ve 300 sayfadan fazla, boyut olarak da büyük olmasına rağmen 6 tl gibi bir rakama aldım, ancak ince romanları 15 ltl'ye bile satılıyor.. Elde edilen karın ne kadarı yazarların eline geçiyor? Emeklerini biz mi göz ardı etmiş oluyoruz? Ona bakarsanız kütüphaneden kitap alarak da o yazara hiç bir katkımız olmuyor, çok düşünüyorsanız kütüphaneden kitap alın demeyebilirsiniz...

Son söylediğiniz sigara konusunda haklısınız!