78.178.30.1xx basladı
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:10:09 -->-> Daha önceki mesaj 10:03:32 --
Gezinti bitti.
Şimdiden belirtmek isterim ki, siteme link eklemeyi kabul etmiyorum. Burası Alexa grubu karşılıklı link ekleme grubu değil. Dolayısıyla çalışmaların karşılıklı Alexa gezintisi kapsamında olması gayet yeterli.
Sitemin olabildiğince kurumsal görünmesi için uğraşıyorum, ücretli link bile almıyorum kaldı ki Alexa grubu için link koyayım.
onur bey öncelikle benim sitelerime de hiç ne link ne backlink aldım. Burada hem fikiriz. Konumuzda 2 aydan fazla olan kişilerin sitelerine bakınca nekdar emek verildiği aşikardır. kaldı ki sizin sitenziden daha populer ve dah çok ziyaretci alan siteler de var.Birçoğu kendi kelimesinde ilk 3 te yer alıyor. Bunun en buyuk nedeni alexa olmakla beraber biz sitelerimize daha fazla neler yapabilriz diye düşünüyoruz. Sitenize sıradan siteleri eklemeyeceksiniz. bakın kontrol edin şunda şu eksik deyin. Hem verdiğiniz link sizi de link verdiği zaman google bunu siizn sandıgınız gibi olumsuz algılamıyor. Bir de burada 15 site anasayfasında link vermek zorunda ama siz max 7-8 tane yani 7 link vereceksiniz 15 link alcaksınız. Emin olun 3 ay deneyelim eger olumsuz bir yanını goruruseniz hemen kaldırız . İlk güncelllemede goreceksiniz ki geçemeyeceğim dediğiniz siteleri geçeceksiniz. Sonrada onlar düşünecek bu bizi nasıl gecti diye....
grubumuz 20 kişi de olsa sizin alexa nız 100 k nın altına inmeyecek buna keisnlikle emin olun ama link değişiminde 50 k diyorum. 3 Ay denme suremiz unutma....