Merhaba.Haber sitemizin video galeri kısmında özgün videolar ( açıklamar özgün manasın) yayın yapacak arkadaşlar varsa iki kişi alıncaktır.
Katkısı şu : Videolarınız devamlı izlenme alacaktır.
Bir nevi imleme hizmeti olacaktır.
Ve bizlerde uygun gördüğümüz videoları iki milyona yakın sayfamızda bazen yayınlıyacağız.
Neden kendimiz yapmıyoruz : Buna yetişcek vaktim yok vaktimiz yok daha doğrusu.Site 20-50 k arası hiti var.En açıklayıcı olarak sunu söyleyim size resimli göstermek daha makbul.Ben hafta bir veya iki denk gelirse atarım ama ne sayfada ne de babska yerde pek yayınlamam.Sadece siteye koyarım tabi sayfayada attıkalrım vardır.Mesela bir haftada müdahalesiz kazanc söyle.

İstediğim sadece özgün açıklamalı videolar ve sitemize uygun videolardır.Çünkü tarafsız bir haber sitesi değiliz tarafımız var.P.m atabilirsiniz.Bir iki gün içinde dönüş yapacağım p.m lere cünkü bir iki günlüğüne bir yere gidiyorum.
Not : Bizim kanala değil yine kendi kanalalrınıza yükleme yapacaksınız sadece bizim vrdiğimiz kaynaklardan cekip bizim siteye ekleme yapacaksınız.Kazanclarınız v.s ortaklık söz konusu değildir kazandığınız gene sizindir bizim maksadımız galeri kısmının booşluğunu doldurmak.
Hayırlı günler.