hiçbirşey olmaz 2500 eu ya kadar ödeme aldım bu yöntemle...
Nasıl ban yemediniz

Ben çok kişide gördüm bayada patladı bu iş. hatta hitini sırf %100 face den alanlar var .
ayrıca url kanallarınızı tek bir kanalda toplayın ve hedeflenebilir olarak ayarlayın. Araştırın nasıl yapılacağı anlatılıyordu bu forumda. Fotoğraf / caps yayını biraz riskli .Çünkü reklam verenler çok kalitesiz olur. Özellikle Türkçe ise. O yüzden biraz daha özgün gitmenizi öneririm. Sade resim değil, metin içerikte ekleyin. Her resme oturup özgün 200 kelimelik yazılar yazın.
Reklam verenlere çalışın biraz. Yani ben internette reklam veren bir işletmeyim ve caps yazıların yanında reklamımım çıksın çok istemem. Görürsemde şikayet edebilirim. Dolayısıyla böyle bir risk ile karşılaşmamak için ilgiyi biraz daha spesifik bir konuya kaydırın.
Size bir tüyo, şirket haberleri ile espirili şeyler yapabilirsiniz. Böylece o şirketin sektöründeki diğer şirketlerin reklamları çıkar ve tüksek tbm alırsınız. Atıyorum "Arçelik'in Çelik'i vestelin robotlarına karşı", "Turkcell tuvalette de çeker", vs vs gibi... Buradan yürüyün derim..
Teşekkurler tüyolarınız için artık dediğiniz gibi arada markalar ile alakalı caps vs yayılıyacagım hatta 2-3 tane yukledim tek anlamadıgım kısım " url kanallarınızı tek bir kanalda toplayın ve hedeflenebilir olarak ayarlayın."
Çok Soruyorum ama benim gibi Merak Eden sayısı cok özelden pm atanlarda oldu