haruntt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim geçen gün işe giderken yolda yaklaşık 2 aylık bir kedi görüyor. Kediyi seveyim derken kuyruğunun olmadığını farkediyor. Bir köpek tarafından kuyruk sokumu komple parçalanmış, arkadan kemikleri çıkmış halde görüyor. Kediyi alıp taksiye binmeye çalışıyor, taksiler sırf elinde kedi var diye hiçbiri durmuyor. Sonunda bir taksiyi durdurup en yakın veterinere gidiyor. Veteriner kardeşime sen getirmesen 2 saat sonra ölürdü demiş. Ameliyat normalde 1.000 tutuyormuş. Kardeşime 500'ye indirmiş. Kardeşim kedi bugün kalsın yarın alacağım demiş. Veteriner kedi burda kalabilir, günlüğü 60 demiş. Ah benim akıllı kardeşim zaten kedinin kıçına bastığın 3 zımba için 500 lira para almışsın...Kediyi kısırlaştırma ameliyatlarında genellikle veteriner hekim kontrolünde bir iki gün geçirirler. Kardeşim zaten kedinin kıçına çaktığınız 3 zımba için 500 lira para vermiş. İnsanlar ne kadar düşüncesiz ve acımasız bir hale gelmişler. İnsanlıktan nasibini almamış ne kadar insan varsa hepsini sanki İstanbul'da toplamışlar. Neyse kardeşim fazla üstelemeden orada bırakıp eve gelip, durumu anlattı. Ertesi gün karşıya geçip kediyi eve getirdik. Antibiyotik iğnesini Anadolu yakasındaki veteriner Serkan Gürses'e götürdüm. Adam herşeyden önce hayvanları seviyor.. 5 gün boyunca oraya gideceğiz ve şu an belki bir ümit burada sahiplendirebilirim. Yaklaşık 20-30 gün maksimum 2 ay baktıktan sonra mutlaka sahiplendirmek zorundayım. Hayvansever duyarlı insanlardan rica ediyorum. Gidip 2bin 3bin lira kedi köpeğe vermeyin. Sokaktaki hayvanlar daha fazla yardıma muhtaç.
Öncelikle duyarlılığınız için hem size hemde kardeşinize sonsuz teşekkürler.

500 tl isteyip 1 gün kalmasına 60 tl diyen veterinerin bilgilerini bu sayfa yöneticilerine bildirin. Gerekeni yapacaklardır. Sahiplendirme konusunda da hem Pet Skandal'a hemde Hayvan Sevenler Derneğine ilan açmalarını rica ederseniz sahiplendirme için ilan açacaklardır.