SANIRIM HİÇKİMSE ZORLA sami beye imzalattırılan 20 milyarlık senetten haberi yok ? idealhosting in imzalattığı ? ayrıca samibeyin idealhostingte çalıştığından ve sami beyin sigortasını yapmadığından kimsenin haberi yok ? ayrıca maaşını vermediklerindende kimsenin haberi yok ? idealhosting sütten çıkmış ak kaşık sami bey de günah keçisi oluyor sanırım ? ama durum bundan ibaret değil. idealhosting mafyacılık oynayan bir firmadır. kimseye gidipte zorla senet imzatılmaz ?
bende konuyu öle duydum yaklasık 1 yılı aşkın süredir sami ile çalışıyoruz ufak sunucularımızda 1 kere bile problem yasamadık 1 kere bile telleri ulaşılmaz olmadı.sami ile bugün konustuk .senin yazdıklarını banada anlattı.eger durum böle ise idealhosting kayaya carpmıstır.burda sadece suclu olan kişi sami değildir.saminin sucu size güvenmek olabilir.başka sucu oldugunu zira düşünmüyorum.
ideal hosting şu sorulara cevap vermeli.
1. sami beye 20 bin tl lik senet imzalatılmısmıdır.imzalatılmıs ise gerekcesi nedir.kanıtlarala beraber sununuz.
2. sami bey firmanızda 8 aydır çalışmaktamıdır.Çalışma süresince kendisine maaş verilmişmidir.
3.sami bey eger 8 ay yanınızda çalışmış ise sigortası yapılmısmıdır.yapılmamışsa gerekçesi nedir.
4.sami beyin sizde bulunan ingiltere lokasyonlu sunucuların parasını müşteriler tahsil ettiği malum siz sami beyle sunucu ilişkiniz nedir.? sami bey sizin aracılıgınız ilemi sunucularını alıyordu.?aranızdaki kar ilişkisi nedir?
5. sami beyin şirketinize borcu oldugunu yazmıssınız bu mebla ne kadardır.? Bunun delilleri ile buraya koyunuz (not:imzalattıgınız senet haricinde)
6. sami beyin teline küfür ve tehdit mesajları tarafınızdan yollanmısmıdır ?
Bu soruları ideal hosting olarak cevaplayınız burda adil bir yargılanma yapılmalıdır.kişiler sölediklerini ispatla yükümlüdür.
Bu sorulara cevaplarınızı bekliyorum.aksi takdirde konuya delil koymadan birini suclamanızdan ötürü forumdan banlanmanızı isteyebilirim.
dip not:arkadaslar 1 kişinin delil olmadan söledikleri hükümsüzdür.suclu bile suc ispat edilene kadar masumdur.bilmeden yargılama yapmayınız.
Sami sizi iyi keklemiş, sizde bizim gibi keklenenlerdensiniz demedi demeyin

Ben her duyduğum yeni bir haberde şoke oluyorum, tıpkı 4-5 dakika önce olduğu gibi.