Site adresi : PM isteyiniz.
Site için istenen fiyat: 800 TL
sitenin aylık getirisi: aşağıdaki detaylarda mevcuttur.
Kategori, sitenin içeriği nedir: Film sitesi
Günlük hit sayısı: 3k Civarı
Ziyaretçi kaynağı: %90 google, %10 yahoo - bing - yandex vs.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 Ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Sınırlama yok.
Hosting dahil midir: değildir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız - wordpress

Siteyi kesinlikle satmak amacıyla açmamıştım tüm filmleri elimle özgün içerik yazarak ekledim.

Filmleri yorumladım, Site için çoğu sözlükte(ekşi,itü,uludağ,trakya vs.) Tanıtım yazıları satın alındı, Paravan bloglar açılıp siteye link çıkışları yapıldı, imleme çalışmaları yapıldı,ayrıca her eklediğiniz filmi bir cok sosyal mecrada paylaşan eklenti yüklüdür yani temel seo çalışmaları gerçekleştirilip geleceğe yönelik kazanç için hazırlanıldı.

Siteyi satma sebebim, sanal ve sanal dışı işlerimin yoğunluğu artmakta zaman ayıramıyorum hit azalacağına satılması daha mantıklıdır. Site bir kaç tanıtım yazısı ve link ile kesinlikle patlama yaşayacaktır.

Çoğu filmde ilk sayfadadır ayrıca film izle , hd film, hd film izle gibi kelimelerden arada hit almaktadır.

İnsanları sıkmaktan kaçınılmıştır sitede o yüzden reklama boğulmamıştır sol kayan banner haftalık 25 tl den kiradadır bir kaç güne hafta biticek o zamana kadar sitede kalması satış şartıdır, isterseniz arkadaşla anlaşarak yayına devam edebilirsiniz, logro reklamlarıda günlük 50 krş - 1,5 tl arası bırakmaktadır. Eğer popup ve splash reklam eklenirse pop + splash suan ki hit ile aylık minimum. 300 civarı bırakıcaktır.

Hergün +20 - 30 artan 190+ kişilik facebook sayfası siteyle birlikte verilecektir.

Sayyaç bilgileri ;

Site el emeği göz nurudur.