RumuzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SANIRIM HİÇKİMSE ZORLA sami beye imzalattırılan 20 milyarlık senetten haberi yok ? idealhosting in imzalattığı ? ayrıca samibeyin idealhostingte çalıştığından ve sami beyin sigortasını yapmadığından kimsenin haberi yok ? ayrıca maaşını vermediklerindende kimsenin haberi yok ? idealhosting sütten çıkmış ak kaşık sami bey de günah keçisi oluyor sanırım ? ama durum bundan ibaret değil. idealhosting mafyacılık oynayan bir firmadır. kimseye gidipte zorla senet imzatılmaz ?
neden zorla senet imzatlamış acaba kardeşim? ne yapmışta zorla imzalatmış. samiyle telefonda bir kaç kez konuştuğumda sami insan gibi davranmaktan ziyade itici ve kırıcı oluyor. hatası olduğu halde bağırıp cağırıyor. bu güne kadar babam bile bana bağırmamışken, saminin yaşı küçük olmasına rağmen hangi hakla bağıra biliyor.. kendisine saygılı ol dediğimde, sen bana saygı duyacaksın ben değil, ben sunucu sahibiyim diye ukalaca konusuyor. bir kaç ay önceden ücretimi ödediğimde sessiz olurken, ödemeden bir gün geçtiğinde paramı bugun su saate kadar yatıracaksın yatırmazsan sunucuyu silerim diyerek tehtid eden birisi!! acaba bu vatandaş neler hak ediyor?? And olsun ki, o gün sinirden duvarı yumrukladım, oysaki muhit olarak yakındık, gidip gerekeni yapmak gerekti ama işte göz önüme evladım ve bir takım sebepler geldiği için Lanet gelsin şeytana diyerek Rabbime havale ettim..

Haddini aşan saygısızca konuşmalar sergilemekte, buna bir çok arkadaşımızda şahit olmuştur yaşayarak..

yeniden soruyorum hakan kardeşim. acaba ne yaptı bu vatandaş? ne yaptı da zorla senet imzalattırıldı buna!! sadece tek suçlu acaba ideal host mu? Sami de hiç suç yokmu ?