Belliki senide okul'da kitabı açıp sana atatürk kahraman'dı ülkemizi kurtardı bilmemne felan diye anlattılar.
Bu ülke atatürk'ün eline geçtik'ten sonra ne kadar arazi kaybettik haberin varmı? nasıl gizli oyunlar oynandı haberin varmı? alimler nasıl asıldı haberin varmı? hadi onuda geçtik atatürk öldü niye cenaze namazı kılınmadan tören eşliğinde defnedildi?
Osmanlının yönetim sistemini araştırın gönlünüz mest olur. o kadar ince düşülmüş kurallar varki kimseyi haksız duruma düşürmemek için gerekli tüm kurallar yapılmış.
Bununla ilgili kısa bir örnek vermek isterim;
Örneğin osmanlı zamanında Matbaa çıkmış diğer milletler kullanırken osmanlı bu yeni teknolojik şeyi kullanmamış.
Hemen cahiller boş dururmu Bunlar gerici herşeye geriden giderler diye laf atıp durmuşlar.
Bilmiyorlarki Osmanlı'da Yazı işleriyle ilgilenen matbaa alanına giren kişiler işsiz kalmasın diye matbaa makinasını ülkeye almamışlar.
Böyle muhteşem muntazam bir Devlettir Osmanlı...
Bu ülkenin müslüman o zamanlardaki mayası bozulmamış haldeydi güzel arkadaşım atatürk bu ülkenin başına geçtik'den sonra cahiller çoğaldı,medya ile genç'leri etkilemeyi başarıp ne hale getirdiğinini şuanki etrafımıza bakarak fark edebiliyoruz. bunların tek sebebi atatürk'mü hayır. ama temelini atan O'dur.
Bir kişiyi sevdiğin zaman sana ne gibi faydaları var onu bir araştır zararı mı var faydasımı var araştır.
Bu devir'de insanlar kendisinden başkasını düşünmez. kafanı kum'un içine gömmüşsün neyin farkında olduğun farkında değilsin arkadaşım.
Seni kesinlikle kırmak gibi bir amacım yok.
Ama toplumumuz'un çoğu bunları görememek'de kimisi güzel görünme peşinde,kimisi en güzel ben olacağım peşinde,kimisi en iyisi ben olacağım peşinde? doğrumu gerçekten DOĞRU.
Atatürkü neredeyse hain ilan edeceksin arkadaş bu kadar saçma yorumlar yapılmaz sevmiyorsan saygı duy..Kimler beyninizi çeliyor ediyor bilmiyorum ama yanlış düşüncelerdesiniz.