Bilgisayara indirdigim bir virusu hex editor ve notepad++ ile actim. + bilgisayara kurulu sanal makinede de direkt exeyi calistirdim. Bunun bana zarari olabilir mi ? Bilgisayara hic güvenmiyorum. Antivirus olarak norton 360 kullanıyorum.
Biri beni aydinlatsinne olur
i5
6gb ram
1tb hdd
2gb 128bit amd e.karti
Galaxy S4 ile gönderilmiştir.
Hocam bu yakında iyice seriye taktınız

Konular ardı ardına geliyor

Hayırdır işsizmisiniz size bir iş bulalım
Konuya gelirsek sanal makinadan virüs bulaşma olayı sanallaştırma yazılımına göre değişmektedir.Direk bulaşır demek cahillik olur.
Bende bir çok kez virüs denemeleri yaptım.İşi sağlama almak ilk prensibiniz ise öncelikle windows işletim sisteminin yanına linux kurun.Linux kurduktan sonra virtualbox ile sanal makinanızı kurun ve her türlü işlerinizi giderin.
Norton morton,xx antivirüs falan hikaye.Adamlar öyle baba virüs yazıyorlarki akıllara zarar antivirüs bilgisayarı kastıran saçmalıktan başka birşey değil.
Ve son olarak hangi sanallaştırma yazılımını kullanıyorsunuz ?