ukayl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kazandırğı programların hepsi dışardan alınma, adam yabancıların yaptığı programları gelip burda yapıyor. Bi ara da mason olduğu söyleniyor du ama emin değilim , illuminati desteği olduğunu düşünüyorum
Öyle dışardan alınan her program Acun'un yaptığı program gibi reyting kırabiliyormu peki ? Adam zaten her zaman " bunu ben buldum " diye lafını etmiyor herhangi bir şeyi başkasından almak önemli değil başkasından alıp nereye götürdüğün önemlidir.

Mesela ben grafikerim kendi adıma söyleyeyim.Bir tasarımcının logosundan ilham alarak o logonun anlamını belki daha iyi ifade eden bir logo yapabilirim.Sizde gelip bana " benim logomdan esinlenmiş " derseniz bu mantıklı olamaz.

Birde sizinde avatarınızda " göz " var sizdemi illuminati desteği alıyorsunuz Her gözlü püzlü şey giyen adama bu sıfatı takarsak vallahi işimiz var ..

Kaldı ki tamam olabilir destek alabilirde bunun bize yararı olamaz Allah katında zararını bizzat kendisi çekecektir. Burada işi başarısı konuşulurken inançları konuya dahil etmeyelim edersek konu anlamının dışına çıkabilir.