CtrlInformatics adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye'deki WHMCS bağımlılığını çözemedim hala. Neyse. Yurtdışında bu tip yazılımların örneği bir hayli fazla. Geçenlerde gelen newslettera bakıyordum bir yazılım ile ilgili makale gelmiş. DC otomasyon sistemi. Fakat sadece müşteri ve sunucu odaklı çalışmıyor. Bir IT'nin yapacağı kurulum dahil herşeyi yapıyor, komple dcyi yönetebiliyor, tedarikçi ile iletişime geçebiliyor vb vb. Fiyatıda ona göre tabi

Sadece VPS sattığım firmada WHMCS kullandım, onun dışındaki otomasyonlarım yaptığım işlere yönelik özel otomasyanlardı. Şimdide elimin altında geniş kapsamlı gene bu işlere dönük bir proje var. Bu konuda şöyle bir öneri vermek istedim: Yapay zekalara yönelin. Minimum insan gücü ile maksimum iş yapmaya çalışın. 21. yüzyıldayız bazı noktalarda insan gücünü unutmamız lazım artık.
Çözemeyecek bişey yok aslında. En kalitelisi, en yaygını, en çabuk çözümü üretilebileni olduğu için onu kullanıyoruz. Sizin dediğinizi WHMCS düşünmüyor mudur sizce yani? Bu kadar büyük ve gelişmiş bir firma, kendini daha da geliştirip, herşeyi otomasyona bağlamak istemiyor mudur? Daha güzeli olursa onu da kullanırız tabiki, herkes kullanır. Siz çıkarın daha iyisini sizinkini kullanalım destekleyelim. Ama ortada neredeyse R10'da gördüğünüz hosting firmalarının %100'e yakınının WHMCS kullanması bazı şeyleri çok değiştirir. Bir sorun olduğunda daha çabuk çözüme ulaştırılır vs. vs. Daha bir çok örnek verilebilir.