hackxien adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam naptın adet fiyatı 5 tl bizim burda 100 tanesini 5 tl ye veriyor gece 12 den sonra. maksat işinizi engellemek değil,bende midye dolma satışı yaptım,hatta forumdan mekanımza gelenler olmuştu bu tanıtım linkim; https://www.r10.net/off-topic/661037-vira-midye.html , tarım bakanlığı onaylı fabrika da yapılıyordu,tanesi 0.40 krş olmasına rağmen yürümedi iş,millet pis yemeyi seviyor.. yanlış anlamayın maksadım işinize taş koymak değil ama gerçekler bu.Hayırlı satışlar dilerim.
gencseen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fiyat banada aşırı fazla geldi burdada 50 tane 5 tl ama hijyen konusu tartışılır tabi

hayırlı satışlar
AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paket İçerik : 200 AD
Fiyat : 100,00 TL

tanesı 50 kurusa gelmıyor mu? Ben mı bugun yoruldum okudugumu anlamıyorum (hakıkaten dıyorum sabah 6dan berı ayaktayım yoruldum, gercek soruyorum)
KEMO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yukarıda Adet Fiyatı: 5,00 TL yazdığı için öle demişlerdir.

Midyeler nerenin midyesi nereden gönderiyorsunuz
parabelyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
200 Adet 100 TL fiyatına bakarak arkadaşın yanlış yazdığını adet fiyatının 50 kuruş olduğunu düşünüyorum.
hackxien adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynen yukardaki 5 tl yi görünce şok oldum birden.. 50 krş şehiriçi gönderim için iyi fiyat ama iş zor.. kusura bakma arkadaşım valla bende yorulmuşum demekki bugün çok..
dmrts adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tanesi 50 kuruşa geliyor normal. Burda kordonda büyük boy midye 1 tl. orta boy midye 50 kuruş.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:03:39 -->-> Daha önceki mesaj 19:02:32 --

mekan neresi hocam?
kralmchalen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Midyeler nereden gönderilecek?

Şube Ankara yazıyor Ankaradaysanız burada satıyorsanız müsait zamanda da uğramak isterim.
tasarimhizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeriniz nerede acaba. Agzim sulandi )

XT910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar merhaba ;

Evet üst bölüme 0,50 yazacağıma 5 yazmışım
Tanesi 0,50 Kuruşa geliyor ,
Ürünler İstanbuldan gönderiliyor , hijyenik koşullarda sorunsuz gönderim yapılıyor hocam.

Herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim