arkadaşlar bir de youtube mail attım google + bağlantısı kesme neden cıkmıyor die sordum..bazı kanallarda cıkıyor bazılarında cıkmıyor...dedim
SORU ŞU OLDU :
KANALIMDAN GOOGLE + BAĞLANTISINI KESTİKTEN SONRA YOUTBE UN
YAPTIGI GÜNCELLEMELER ESNASINDA KANALIMIN PARA KAZANMASI DEVRE DIŞI KALDI. kanalımda youtube sayfamda bulunan
google + bağlantısını kanalımla kesmek istiyorum. kanalımda youtube
sayfamda iken youtube ayarları altından önceden google + ile bağlantı
kesebiliyorken şimdi Google+'da düzenle Gelişmiş gibi secenekler var ve
gelişmişin içinede girsem bağlantımı kesemiyorum. google + ile bağlantımı
nasıl keseceğim bunu nasıl yapacağım?
YOUTUBE CEVAP :
Google+ kimliğinizle YouTube kanalınızın bağlantısı kaldırılamaz. Bu bağlantı, YouTube'daki yeni ve gelecek tüm özellikleri kullanmanıza izin verir.
Google ile birleştirilmiş YouTube kanalınızı kişiselleştirmek üzere ayarlarınızı yapmanız için bazı ipuçları:
Bir Google+ sayfasıyla bağlantınız varsa Google+ sayfanızın adını değiştirerek YouTube kanalınızın da adını değiştirebilirsiniz. Google+ Sayfasının adını güncellemek için talimatları burada bulabilirsiniz. Yalnızca birkaç kez değişim yapabilirsiniz, bu yüzden kanalınızın adını lütfen dikkatle seçin.
Halihazırda özel bir URL'niz yoksa burada listelenen talimatları izleyerek bir URL ekleyebilirsiniz.
Google+ sayfanızı aramalardan kaldırmak için Yardım Merkezimizdeki bu makaleyi okuyun
YouTube kanalınızdan G+ bağlantısını silmek için kanalınıza gidin, Hakkında'yı tıklayın ve fareyle bağlantılarınızın üzerine geldiğinizde beliren kalem simgesini tıklayın. Oradan G+ bağlantısını silebilirsiniz. Google+ sayfasına bağlı bir kanalın siz özellikle eklemediğiniz sürece herhangi bir yerde tam adınızla ilişkilendirilmediğini unutmayın.
YouTube kanalları ve Google+ hakkında daha fazla bilgi için bu Yardım Merkezi makalesini inceleyin.
--------------------------
ORDA Bİ TİYO VERMİŞ DENEDİM OLMADI . TİYO ŞU :
"akkında'yı tıklayın ve fareyle bağlantılarınızın üzerine geldiğinizde beliren kalem simgesini tıklayın. Oradan G+ bağlantısını silebilirsiniz."
UMARIM FAYDALI OLUR
Kalem simgesi nerde yahu?