Yeni Nesil Google Seo Sistemi (Rss)
Devamlı Güncellenen Google Seo Mantalitesi Aklınızı Karıştırıp Hitlerinizi Mi Düşürüyor.
Size Komplike Bir Sistem Öneriyoruz.
Kelime Oyunlarına Değil Güce Ve Sonuçlara İnanın !!
Bu Sistemi Bir Defa Kuruyoruz Sonrasında Herşey Otomatik İşliyor.
Rssnin Gücüne Sizde İnanacaksınız !!
Anlık Sosyal Medya Gücü İle Siteniz Kendine Gelecek Rss Hizmeti İle Farkı Farkedeceksiniz.
Bu Hizmetin Bir Site İçin Bedeli
75 
dir.
Denendi Sonuca Ulaşıldı !!
Detaylı Görüşmek İçin Sadece Skyp :
webadisi@hotmail.com
XxX İçerikli Siteler İle Çalışmıyorum..
Pm İstemeyin Atmıyorum..
Sadece Skype Üstünden İletişim Kurunuz.
Örnek Sayaç Resimi !!!

( Sayaç Online Film İzleme Sitesine Aittir )
Müşteri Yorumları
Ben bu sıstemı bır ay once almıstım.O zamanlar siitem 40k lardaydı sımdı 150k cıvarı oldu.Arkadasımıza cok tesekkur ederim basarılarının devamını dılerım....
Arkadaşımızla çalışmaya başlayalı bir hafta kadar oldu hitlerde pozitif yönde artış ilk 4 günden sonra görmeye başladık işe başladığında site hitimiz 5-6k civarında idi yükselişle birlikte 11k seviyesine çıkmış bulunuyoruz sistemli çalışma etkisini gösterdikce çıtayı şimdiden 15k ya çıkardık...
Çalışma yaptırmak isteyenlere samimi olarak önerebilirim,arkadaşımızın işi bilmesi kibar ve nazik bir yapıda olmasıda cabası RSS sisteminin kesinlikle sitelerinizin hitine pozitif yönde etki edebileceğini çalışma yaptırmış bir kişi olarak öneriyorum..
Yönlendirdiğim bir müşterim 20 gün gibi bir sürede hosting hizmet alırken vds ye upgrade ettirdi ciddi etkisi olduğunu düşünüyorum. iyi çalışmalar
Arkadaşlar , seoizmir arkadaşımız gerçekten dürüst ve kaliteli birisidir. Amaç ve gayesi tamamen sizin işinizin görülmesi cebine girecek parayı asla düşünmemekte, bazıları gibi olur hallederiz gider yürür vs. gibi ibareler kullanmamakta doğrusu neyse onu söylemektedir.
Gerçekten çalışacak bir arkadaş seo konusunda da bilgisi oldukça iyi tavsiye ederim.
2 site için anlaşma yapıldı, çalışmaya müteakip durumu yazarım
Arkadaşla bir site için anlaşılmıştır.
2 Site için anlaşıldı. Aynı sektörde olmamıza rağmen herkesin farklı uzmanlık alanları var. Tecrübe edinmek gerek.
Saygılar.
Arkadaşımız Başarılı Çalışmalar Çıkartıyor Tavsiye Ederim.
iyi Forumlar
1 adet iş verildi çok kaliteli bir arkadaş
Sizide Aramızda Görmek İsteriz !!!
Bu Konu İle İlğili Verilen Hizmet Sonlandırılmıştır !!
Ödemeleri : Garanti Bankası ve Enpara.com ile almaktayım..