IceBlue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Terbiye sınırlarını aşmadan yorum yapacaksan yapacaksın. Buraya yazdıysan terbiyeli olarak yapılmış herkesin eleştirisine yorumuna katlanmak zorundasın. O zaman yazmayacaksın arkadaşım. Burası senin babanın tekkesi değil ben yazarım kimse bana cevap veremez. Forum mantığını sana ben öğretemem sanıyorum değil mi? Milletin milyon dolarlarına karşın beyninin küçük olduğunu kabul etmen senin kendini ne kadar yeterli görmen ile ilgili. Benim bildiklerimin yada gördüklerimin ne kadarını biliyorsun da yaptığım yoruma hadsizlik yakıştırması yapabiliyorsun? Terbiyesizlik etmeyeceksin edeceksen özelden yazacaksın bizde ne demek istediğiniz özel özel anlayacağız.
Madem gördüklerin ve bildiklerin ACUN MEDYA'nın arkasında kimler olduğunu açıkça analiz ediyor. Madem bu kadar analiz yeteneğin kuvvetli ve ülkede haftanın bilmem kaç günü milyonları ekrana kitleyen adamın sırrını, arkasında olanları biliyorsun. Bırak Ukash satmayı, makale yazmayı. Madem LİSE TERK bir adam bu gücü arkasına alarak, bu yolu izleyerek bu seviyeye geliyor. SENDE BUNU GÖRECEK YETENEKTESİN. O yolun ucundan geçsen, rahat bir yaşama sahip olabilirsin.

Neyse, dediğin gibi terbiyesizlik yapıyorum. Hemde direk kendime terbiyesizlik yapıyorum. Utanmadan sana cevap veriyorum. Utandım şuan ve artık cevap yazmayacağım. Sen dilediğin kadar yazabilirsin. Forum nasılsa burası.