siz hic merak etmiyorsunuz demekki, belki merakli olsaniz bu mesaji yazmak yerine sorumun cevabini verecektiniz.Ayni tarzda websitem vardi kisa sure once adsense e elvade demisti.Mantikli aciklama ariyorum sadece yani merak ettigim sey belkide benim gelir kapim olacak tekrar.Umarim anlatabildim.
Gereksiz, polemik yaratacak mesajlar yazmayin lutfen.Burda kimsenin kazanci, sitesi benim icin onemi yok.Ben sadece soruma cevap ariyorum sitenin nasil bir torpili var bu torpilin 10 da birini biz nerden goremiyoruz.
@dolupara, cok genel bir mesaj yazmana ragmen uzerime alinmiyorum.Lakin yazdigin mesajin konu icerigiyle alakasi yok.Cunku konu bu kisiyi nasil banlatabilirim konusu degil.Ayrica bir kisi hile yapip para kazaniyorsa onuda insanlarin sikayet etmesi gayet dogal.Hakli olmadan elestiri yapilmaz, isyan da edilmez.Zaten kurallara uygun bir sekilde kazansan kim ne yapabilir
senin burada her ne sebeple olsun başkasının sitesini ifşa etme hakkın yoktur. belki senin yüzünden o site saldırı alacak. başkası senin siteni ifşa etse ve o yüzden ban yesen hoşuna gider mi? illa birşeyi ifşa ediceksen, kendi siteni gösterirsin. bu şekilde yaptım ban yedim, ne yapmam gerekiyor dersin ve çözüm ararsın.