Konu
sunucuservis'e bulaşmayın
13-11-2013, 12:24:54
ClubMusicTR
Üyeliği durduruldu
Sami ile iş yapmak pişmanlıktır. 930 TL paramın üstüne yatmıştı. Elime para geçtiği bir anda ondan aldığım dedicated ve ayrıca vpslerin ücretini 3-4'er aylık peşin ödemiştim. RAID kart desteği olmayan sunucuları raidli diye fiziksel olarak bölüp verdi, sonra da dis hatası yaşanınca 1 site değil, tüm sitelerim uçtu gitti. Iade istediğimde birde ben suçlu oldum oda ayrı bir konu.
Rabbime havale ettim öte dünyada gıdım gıdım çıkarır hakkımı ona bırakmaz inşallah. Aradan 7-8 ay geçmesine rağmen elimde halen tüm dekontların ve yazışmaların görüntüsü var. Dava açacaktım ama o eli öpülesi annesine yatsın kalksın dua etsin. Her ailede bir tane çıkıyor işte yapacak birşey yok. Tekrar tekrar söylüyorum, onun bendeki hakları bana haram olsun, bebnimde ondaki haklarım sonuna kadar haram zıkkım olsun.
Eğer bana inanmayıp, sırf konuyu kamçılamak veya mesaj olsun diye yazdığımı düşünen arkadaşlar için kanıtlar aşağıda. Bu kadarına inanmayan olursa forumda güvenilir bir arkadaşımız o zamanlarda taze taze bu olaya şahit oldu, onu da konuya çağırabiliriz.
Dipnot: Daha Türkçe'yi ne doğru konuşabiliyor, ne doğru yazabiliyor. Haa böylesi birisiyle ticaret yapmakla en büyük hatayı yapmışsınız diyeceğim ama sizlere bende dahilim. Evet bu büyük bir hataydı kabul ediyorum, ama tecrübe oldu. Bu olaylar sayesinde artık işinin ehli daha samimi ve daha sağlam karakterli insanlarla çalışma şansına nail olduk..