cess adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır.Ama dediğim gibi ilk adsense anasayfasında

6.642,07 TL
Geçen ay

Yazıyor...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:25:51 -->-> Daha önceki mesaj 01:24:49 --

Geçersiz tıklama olasılığı hiç yok.Ne sebep bu fark diye sorunca kendime ne yazık ki v ile başlayan i ile biten kabus geliyor aklıma.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:39:38 -->-> Daha önceki mesaj 01:25:51 --

Hayır.Ama dediğim gibi ilk adsense anasayfasında

6.642,07 TL
Geçen ay

Yazıyor...

Geçersiz tıklama olasılığı hiç yok.Ne sebep bu fark diye sorunca kendime ne yazık ki v ile başlayan i ile biten kabus geliyor aklıma.
cess adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dolar bazındayken bu kesintileri yaşamamıştım.
vergi kesintisi ile bir ilgisi yok. vergisini zaten siz fatura keserek ödemekle yükümlüsünüz google buna karışmıyor. kesintiler bana göre dolar'ın tl'ye çevirilmesinden, kur farklılıklarından dolayı oluyor. 1 ay içerisinde TL/dolar dengesi %10 değişebildiğinden gelirlerde de %10 artış ya da eksilme olabilir (artışı yansıtacaklarını sanmıyorum tabiki). Ayrıca bu kişiye ve reklam verene göre de değişebilir. Reklam veren isviçre frangı kullanarak google'a ödeme yapıyorsa, bu para birimi önce dolara, sonra da TL'ye çevirilerek bize ulaşıyor. Bu daha az kur farkı anlamına gelebilir (eğer isviçre frangı dolar karşısında değer kaybetmediyse). Bu sadece benim görüşüm.