Daha nereye kadar zam yapicaklar anlamadim ki konu silinmiş okuyamadim da sacmalandi iyice 65 lira her ay fatura oduyoruz ucuzlamasi lazimken
E kalan enayilerden koparalım zaten ölüyoruz ki ölüyoruz millet uyandı, rakiplerimiz çoğaldı diyorlar. Bizi çantada keklik görüyorlar fakat artık çevremizdekileri de bilinçlendirerek TTNet'e büyük darbe vuracağımızın farkına varmalıyız.
Şu kullandığımız interneti Bulgaristan bile kullanmıyor. Bulgaristan dediğimiz ülke bizden çok çok gelişmiş bir ülke değil fakat halkını fatura ile vergi ile de düdüklemeye çalışan bir ülke de değil.
Bizim TTNet'e ödediğimiz parayı başka ülkeden arkadaşlarım duyunca bana gülüyorlar yahu. Adam Ukrayna'da, Rusya'da internet kullanıyor aylık 10 veriyor ve hızı bizim internetin 10 katı + Adil kullanım kotası diye bir kavram yok. 30 TL'ye muhteşem internet hizmeti alıp pingsiz internet kullanıyor adamlar.
Bence artık biz enayilik yapmamalıyız. Benim şahsen ne kadar sürem var bilmiyorum ama hemen öğrenip bitmesini bekleyeceğim daha sonra Dsmart internete geçeceğim.