.
.
Hemen hemen herkes aşağı yukarı açıklama yapmış ama eksik kısmen.
.
. 100 Takipçisi olan yeni bi twitter hesabım vardı.
.
. 5-10 ünlü sanatçıyı takip ettim * Bunlardan asla dönüş olmaz feno değilseniz eğer.
.
. Ardından güzel gözler iyi tweet vb. şekilde 1-2 hesabı daha takip etmeye başladığım esnada arkadaşın dediği gibi takipçisi 100k 300k olan hesaplar beni takip etmeye başladı.
.
.Haliyle bende onları geri takip ettim.
.
. Durumu sonradan anladım.
.
. Fenomen hesapların son zamanlarda yeni geliştirdiği bir uygulama bu aslında bir nevi takipçi çalma diyebiliriz buna.
.
. Nasıl mı ?
.
. Ben bir feno hesabım iyi tweetim diyelim mesela. Ben tutuyorum hülya avşarı takip eden son 10 kişiyi otomatik olarak takip ediyorum. Bundan geri dönüş en az 8 kişidir.
.
. Sonra uygulamaya fenomen bi kadın hesabınıda dahil ediyorum. Onuda takip eden son 10 kişiyi yine ben otomatik olarak takip ediyorum. Bundan da bi sağlam 8 kişi geri takip eder.
.
.
. Bu şekilde en doğal yol ile fenomen hesaplar bile takibe takiple takipçi kasmaya başladılar.
.
.
. Yoksa 100 takipçisi olan bi hesabı 100k 300k olan bi feno hesap neden takip etsinki ?
.
. Belirli zamanlarda da analiz yaparak takip etmeyenleri silerek en temiz ve sağlam takipçi kasmaya devam ediyorlar.
.
. Olay bundan ibarettir. Bizzat 3-4 yeni twitter hesabımda bunları yaşadım.
.
.
. Yani Twitter'da Yeni Dönem Başladı Arkadaşlar

. " Fenomen Hesaplardan Takipçi Çalma Dönemi "
.
. Herkese Saygılarımla
.