Bitcoin'den bir çokları yüklü miktarda para kaldırıp köşesine çekilse de hala yeni olduğu için aşırı dalgalanmalar var. En fazla 3 yıl içinde dengesi oturacak ve kullanım alanı genişleyecek.
Ben olaya farklı açıdan bakıyorum. Bitcoini bulan veledler şu anda yahudi sermayesi işletiyorlar ve yahudilerden destek almaya devam ediyorlar (kendileri de yahudi zaten). Bu durumda dünya piyasalarına hükmeden yahudiler dünyanın ortak para birimi bitcoin olsun diye kafaya koyarlarsa siz o zaman şenliği görün.
Dipnot: Derin teorilerle kafayı bozmuş biri değilim.
Haklısınız ama dipnot kısmını eklemeniz beni cidden onu düşünmeye itti
Ayrıca yine bir soru olarak, btcturk.com sitesine hangi bankalar ile en az kayıpla para gönderebiliriz? Çok fazla şey taradım şu anda kafamda bir sürü şey var ama dağınık, bir şekilde bir yerlerde garanti bankası ücret kesmiyor diye okudum ama nerelerde bilmiyorum. Bilen hatırlayan var mıdır?