Hocam bu ps3 cafeler genellikle batıyorlar. Bir zamanlar bayağı bir incelemiştim bu mesleği. Kendinize ait bir dükkanınız varsa ideal yok ise ben tavsiye etmiyorum. Yalnız ilk ps4 getiren cafe olma mantığı güzel. Akılda kalıcılık için birebir. Başarılar diliyorum
Haklısın ama hocam inan o kadar çokta başaran var ki tutturan günlük 1000 tl cirolar yakalayanlar, yıllardır işletenler, insanların sıraya yazıldığı bir çok cafeler mevcut.
Beceremeyen batan kısım ticareti bilmeyenler malesef.
Ben kendi dükkanıma açmayı düşünüyorum zaten fakat işte herkes taş koyuyor en yakından en uzağa, mide bulandıktan sonra zaten olmuyor.
Ben ps3 de koyacağım 10 ps4 10 ps3, bunlarla sınırlı kalmayacak, cafe ortamı da olacak insanların oturup sohbet edebileceği, Örn. iddaa, nba, dünya maçları takip edebileceği, bahçesinde nargile keyfi yapabileceği, Zaten ilk 3 ayımı sadece tutturma amacına yatıracağım. Çevrede saati 5 tl ortamasında fakat ben ps4 ü o fiyata koyup ps3 ü saati 2 tl olarak tutacağım. ps4 için gelende 2 tl saati duyduktan sonra sanmıyorum ki başka yere gitsin.
Amacım gayet nezih bir ortam oluşturmak.