EnginDeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi niyetli bir uygulama düşünmüşünüzdür ama olumsuz yönleri fazla olduğu için fazla kullanıcı toplayabileceğinizi sanmıyorum .

Benim bu uygulamayı kullanmamak için sebeplerim ;

1. Kanalımın isminin bilinmesi , kıskançlık nedeni ile gerekli/gereksiz telif hakkı ihtarlarının coğalması
2. Duvarımda içeriğini bilmediğim videoların paylaşılması .
3. Arkadaş listesi sayılarının orantısız olması .
4. Uygulama izinlerinin video dışında reklam paylaşmayacağı hakkında bilgim olmaması .

Emek vermissiniz kullanmakta isteriz fakat eksileri artılarını geçtiği için benim fikrime göre olumsuzdur .
Olumsuzluk sizin uygulamanızda değil diğer kullanıcılardan kaynaklanıyor , sadece 4. madde sizin insiyatifinizde'dir .
ilginiz için teşekkür ederim hocam.

1.madde ile ilgili olarak bir çözüm malesef bulamayız gibi.

2.madde için şöyle bir şey düşünüyorum:kullanıcı 10 tane video ekliyor ya o videolardan biri kendi profiline de gönderililecek şeklinde yapmayı düşünüyorum.aynı zamanda bir ban sistemide yapabilirim.şuan kullanıcı çok az olduğu için kendi videonuzun kendi sayfanızda çıkma ihtimali zaten yüksek.o yüzden uygunsuz içerik olmaz kanısındayım.en azından kısmen engelleriz.

3. bu sebebten değildi ama bunu engelleyeceğim.eğer yapabilrisem -ki muhtemelen yaparım-sistemi kullanabilmek için belli sayıda arkadaşınızın olması kurarı şeklinde.Hem böylece sahe hesapların kullanımınında bir nebze olsun önüne geçebiliriz.

4.Sistemde video dışı,uygulamanın kendi reklamı dahi yayınlanmayacak.Belki ileride ücretli sistem gibi bir şey yaparız.ekstra para verenler günde 10 video değilde 15 video yayınlar veya başka bişey.şuan aklımda böyle bir şey yok en erken 7 8 ay sonra olur(askere gidip geldikten sonra)

bunların haricinde akla gelecek her türlü öneri ile sistem gelişebilir tabi

edit:aklıma şimdi geldi "video başlığında,etiketlerde,açıklamada" geçen kelimeler için bir kara liste sistemi yapabilir.üzerinde çalışmaya başlım bununda