Konu
Bilgisayarda uzun süre duran arkadaşlar
12-11-2013, 12:34:21
Misafir
Bende pc başında çalışıyorum.Daha doğrusu bir firmada seo uzmanı olarak çalışıyorum.Sabah 9 akşam 6.Fakat benim artı bir yönüm var.6 yaşımdan beri futbol oynuyorum.10 senedir lisanslı ve çok aktif oynuyorum.Bu işten parada kazanıyorum(milyonları değil)
haftanın 5 günü idmanım var.İdmanlarda genelde çok ağır oluyor.Hayatımda yaptığım en doğru şey diyebilirim.Futbol yeteneğim ve sevgim sayesinde hem para kazanıyorum.Hem 25 kişilik bir takım artık hergün görüyorsunuz aileniz gibi oluyor hemde zevk alıyorum.Ayrıca her hafta doğal olarak lig maçlarımız var sürekli syeahat oluyor.Yani futbol sayesinde hem para kazanıyorum,hem ayıptır söylemesi süper ötesi bir vücuda ve sağlığa sahibim
hemde asosyal değil çok sosyal kalıyorum.Bu nedenle herkesin fubtola veya başka birşeye yeteneği olmasadamutlaka bir spor yapmasını tavsiye ediyorum.Hem de3 kesinlikle nen az haftada 5 gün.Benim idmanım 2 saate yakın sürüyor.Kondisyon idmanlarında pertimiz çıkıyo
yaparken sövüyoruz hocaya ama olsun sonra büyük faydasını görüyorum.Velasıl demek istediğim spor hem zinde kalmanızı,sağlıklı olmanızı hem de asosyellikten kurtulmanızı sağlar.Güzel şekilli dik omuzlu baklavalı bir vüud kazandırır.Kendinize güveniniz çok artar.Yazın yüzerken kasılırsınız
:Birde yetenekliyseniz para kazandırır
Sizi çok güçlü yapar.Asla kolay kolay biraz yürekliyseniz 40 yaşında bir adam bile gider yapamaz size
)) daha çok tabi artı yönü var.Spor gibisi yok.Ama öyle 1,2 ayda sonuç beklemeyin tabi.Birde asla body filan yapmayın.Vücud ağırlığınızda doğal spor yapın.Ağırlık kaldırmayın.Mutlaka haftanın 5 günü en az spor yapın !