q0kh4n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Penguin güncellemesi esnasında bende dahil birçok kişi sitesindeki backlinkleri iyi oluşturamadığından diyelim manuel spama düştü .Link redetme aracını kullanaraktan linkleri reddedip manuel spamdan çıkardım .siteyi devamlı güncel tuttum fakat ana sayfa bir türlü ortaya çıkmadı . anahtar kelimeyi aradığımda 2. 3. sayfada sitenin alt sayfaları çıkıyor. kimisi de bomb banı diyor bu duruma . info var indexler var . ama sayfayı birtürlü geri getiremedim 1 ay kadar oldu .

Sormak istediğim soru bekleyelim mi , 301 mi verelim , sitelerden umudu kesip başka sitelere mi yoğunlaşalım ?

Aynı sorun bende de var hocam.. Konuyu takip ediyorum. Bu konuda uzman kişilerin yardımını bekliyorum..

Hocam WM tools sayfasında "Bağlantıları Reddet" ifadesi var. Buraya tıkladığımda tüm bağlantıları reddetmiş mi oluyorum? Yoksa tek tek elle mi reddediyoruz?

Bende spam linkler yüzünden anasayfamın düştüğünü düşünüyorum. Alt sayfaların tümü 2-3 dakikaya indexleniyor. Fakat anasayfa bir türlü kelimede çıkmadı. Daha önceden 2.sıradaydı...