jackspow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birincisi zaten cracklenmiş bir programın ayrıca satılmasını etik bulmuyorum. Bunun yanında r10 üyeleri için paylaşmak varken ilk mesajınız da böyle bir satış konusu açmanızda düşündürücü...

Hocam sizin deyiniz noktada bir uygulama olsa R-10 konu acıslarında mesaj sonırlandırması yapardı örnegin 100 mesajı olmayan konu acamaz diye sizin icin sıkıntı ne onu anlamadım sunuda belirtim R-10 aşevi degil kimse kimseye bagıs yapmıyor ayrıca zorla biseyde satmıyoruz.. Crackl demek Fuul olması demek bilmem anlatabildimi Saygılar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:29:08 -->-> Daha önceki mesaj 20:27:03 --

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
paramı 2 haftayı geçti hala yatıracaklar sahtekar,***********,insanların knaını emip emeklerini çalmaktan başka bişey yapmıyor imansız gavur domuzlar.
usta site belirtiyor Payments will be sent to the end of the month yani Ödemelerin Ay sonunda yapılcanı söylüyor ıyıgunler

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:30:45 -->-> Daha önceki mesaj 20:29:08 --

StormKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hepsi iyi hoş güzelde 2012 de kayıt olmuşsun 2013 olmuş bu ilk mesajın biraz düşündürdü beni
Hocam sizinle skype Üzerinden görüstük sanırım Düsümdünüz gibi olmadını gördünüz..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:31:53 -->-> Daha önceki mesaj 20:30:45 --

Nahara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Walla bende deneme amaçlı birine programı gönderip test ettirmen lazım ki güven kazanaysın böylece daha iyi bir satış yakalarsın
Olumlu ve konuya bakıs ve yorumunuz icin Tesekür ederim Saygılar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:32:50 -->-> Daha önceki mesaj 20:31:53 --

MemHT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Referans amaçlı verirsen dener, yorum yapabilirim diğer arkadaşların fikir sahibi olabilmesi için. Aktif bir lienscash kullanıcısıyım zaten.
Ücretsiz olarak refli yada refsiz paylasım Yapmıyoruz. Saygılar..