Arkadaşlar kimseye önermiyorum kesinlikle uzak durun baştan beri sorunlar yaşadım bunları burada yazmadım kimsenin işini bozmak bize yakışmaz fakat yaptıkları iş , iş değil..

AxeBilişim başta ilgiliydi fakat daha sonradan ulaşılmaz oldu geçen hafta skypeta yoktu. Şimdi baktım üyeliğide durdurulmuş destek talebi açacaktım sitede anasayfa dışında birşey yok , 1 yıllık reseller satın almıştım kendilerinden sıfır memnuniyet diyebilirim.

Başta spam mail atan bir kullanıcı yüzünden benim mail hesaplarım ulaşılmaz oldu daha sonra işleri yürütemez oldular bir server taşıdılar rezalet.

Taşıdıkları serverda dandik donmalar yaşandı , durup dururken google indexlemez oldu sitelerimi robots.txtye ulaşılamadı araştırmam sonucunda hosting firmasıyla görüşmemiz gerekiyormuş fakat görüşemedim. açıkçası sorunlardan bıkmıştım lanet olsun axebilişim diyerekten bıraktım hesabı öyle.

Buradanda kendilerine bildiriyorum www.gokalpbilisim.com a bağlı olan hesabı terminate edebilirsiniz. Umarım yanlışlarınızı fark edip aldığınız parayı hak etmediğinizi anlarsınız.