Merhabalar 6-7 aydan biri bir firma scripti projem var fakat anlaştığım kim var ise hepsi nedense ortadan kayboluyor işlerini tamamlamadan ve arkalarında büyük kul hakları ile gidiyorlar neyse diyeceğim şu ki bizim için kodlanmış bir firma rehberi yazılımı var yazılımın yüzde 99 u bitmiştir desem yalan olmaz ama o geriye kalan yüzde 1 lik kısmı olmadığından dolayı tam olarak aktif yayın hayatına adım atamıyorum. Bu yüzden madde madde olarak 9 tane yapılması gereken yazdım eğer ki işinde uzman biri ise bu eksikleri aynı gün içerisinde hatta 3-4 saatlik bir sürede yapabileceğini düşünüyorum.(belki de daha az bir sürede) Ben ödeme konusunda hiçbir sıkıntı açmam ve açmadım lütfen ama lütfen işini ciddiyetle yapacak birini ve verdiği tarihte yapacak birini arıyorum. Detayları özel olarak vereceğim eğer ki düzenlemek için talip olan arkadaş var ise bana özel mesaj göndersin ve özel mesajında telefon skype ya da facebook gibi iletişim kurabileceğim bilgileri de yazsın kendisi ile iletişim kurup detayları vereceğim.
Şimdiden teşekkürler ve herkese hayırlı çalışmalar