Merhaba,

Oldukça keyifli ve özel bir projem var. Viral reklamcılık yolu ile çok ciddi bir potansiyeli yakalayabilecek nitelikte.

Alt yapı olarak opencart düşünüyorum.

Stok yapmam gerekmeden, her türlü kategoriden ürün tedarikçilerine ihtiyacım var. Ben ödeme kısmına da karışmayacağım. Sistem üzerinden sipariş veren kişiler, sizin pos sisteminizle, sizin hesabınıza çekecek parayı. Bense anlaşılan komisyon tutarımı alacağım sizden.

-> Ziyaretçi ürün seçer
> Sepete at ve ödeme yap der.
> Sizin sitenize yönlenmeden, IFRAME yapısı da olabilir, ödemesini yapar.
> Artık top sizin sisteminizdedir (Sipariş onayı, kargo vs.)
> Ben kendi panelimde siparişler dediğimde, yapılan işlemi ve kazanç tutarımı görürüm.

Projenin alan adı nedeni ile son derece keyifli bir viral reklamcılık çalışması olacağını baştan belirtmek istiyorum. Çok genel bir alışveriş sitesi olacak. Zaman içerisinde farklı farklı tedarikçilerle çalışacağım aynı anda. Çünkü farklı kalitede, farklı standartlarda ürün sunacağım.

18+ ürünleri kabul etmiyorum bu arada.

Proje start alana kadar, alan adı konusunda bilgilendirme yapılmayacak.
Siz sadece standart olarak böyle bir uygulamanız varsa bunun bedelini belirteceksiniz bana.
Veya xml ile ürünleri vereceksiniz, bayi fiyatlarınızı takip ederek siparişleri hızlı bir şekilde girebileceğim bir panel sunacaksınız, kişilerin ödemeleri için sanal pos sunacaksınız.

Havale ile alımlarda işlem gerçekleştirilirken, kişiye sipariş teyidi için mail gönderilecek. Bu mailde "ödeme bilgisi" yer alacak.
Lütfen tekliflerinizi şu şablonda sununuz.

Firma adı:
Siteniz:
Komisyon oranı:
Ek şartlar:

Saygılarımla,
Harun Reşit ÖZEL