senin sektör bilgin nedir kardeş? yaptığın işler projeler nedir? şuraya hayat hikayeni yazda bizde tanıyalım seni. senin yaptığın tek şey boş yorum yapmak senin gibi adamlar anca milleti çekemez kıskanır yaptığı işe kötülemeye çalışır.
kendisi daha doğru düzgün bir site yapmamış gelmiş burada millete bu domain iş yapmaz türkçe karekterli domain almam vs. senin sektör hakkında bilgin olmadığın bu yazılarınla belli projesi olan adam her türlü ismi marka yapar yeterki o projeyi yapacak akıl ve para olsun. senin gibilerde anca milletin işine çomak sokup boş yorum yapmak olur. eğer yaptığın bir iş varsa onu burada paylaş herkes ne iş yaptığını bilsin en azından uğraştığın site adını ver
"Sektör bilgin ne kardeş" diye madem Meraklı Melahat gibi soruyorsan, hakkımda nasıl ileri geri konuşursun? Senin gibi tipler için kitap yazdım kitapçılarda "yaramazkedicik'in hayatı" diye araştırırsan bulursun. Eğer çok meraklı isen beni tanımaya buyurur gelirsin Ankara'ya bol bol tanırsın, tanıtırım. Senin gibi yoldan geçen tiplere kendimi tanıtmak isteseydim bu nick'i kullanmazdım? Ayrıca "kardeş" değil, haddini bilemedin hala. Nick'im ile hitap etmen kafidir. Bu nick'leri "kardeş, bacı" diyesiniz diye almadık. Sevmem laubaliliği, ciddiyetini koru. Şimdi laf gargarası yapma, işine bak.