ThePartizan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu sorunu bende yaşıyorum. Geçtiğimiz yıllarda da buna benzer sorunlar yaşadım 2-3 hafta sonra yine eski haline döndü.Bu sefer ise 1.5 aydan fazladır sorun yaşıyorum. Fakat boş durmadım ve farklı şekillerde paylaşım yaparak en iyi paylaşım şeklinin ne olduğunu tespit etmeye çalıştım. Şimdilik vardığım sonuç arkadaşlar Paylaşım sayısını azaltarak hada kaliteli içerik sağlamak oldu. Yani günde normalde 20 paylaşım yaptığım sayfada paylaşım sayısını yarı yarıya düşürdüm ve bu 10 paylaşımıda 4 kategoriye ayırdım

1. Video
2. Sadece resim
3. Yazılı metin ve ekde resim
4. Sadece yazılı metin.

Paylaşımların zamanınıda şöyle ayarladım.

Sabah 05.30 ve 08.30 arası belirli aralıklarla 3 paylaşım öğlen 1 akşam 1 ve akşam 8.30 00-00 arası 5 paylaşım. 2 haftadır aldığım sonuçlar olumlu. Ama içimden bir ses asla eskisi gibi olmayacak diyor.

4 kategoriye ayırmamın sebebi, Facebook'un çeşitliliği sevmesi. Videolar ( telif haklarına dikkat edin) az gösterim alır ama sayfa kalitesine inanılmaz etki yapara, resimlerde aynıdır. Yazılı metinler ise özellikle kısa olanlar, gösterimi arttırır. Bu şekilde bir çalışma yaparak sonuçları test edin ve yolunuza devam edin derim.
Hocam senin bu söylediğin reklam paylaşımı değil. Normal içerik paylaşımı değil mi?