Öncelikle selamün aleyküm. 4.1 ses sistemim vardı fakat subwoofer'ı patlattık bu yüzden ses sistemi diye birşey kalmadı. Zamanında 65 TL'ye almıştık şimdi sahibinde.com'da falan bakıyorum 4.1 ve 5.1'ler 40 ile 70 TL arasında değişiyor ancak tanımadığım birisinden en azından r10.net dışı birisinden almak istemiyorum. Kullanmadığınız ama etkili bir sesi/bası olan olan ses sistemlerinize 50 TL'ye talibim Malum kargo ücretide var. Eğer varsa fotoğraflarıyla ve istediğiniz FİYATIYLA pm gönderirseniz memnun olurum.

Fiyatıyla ibaresini büyük harflerle yazdım çünkü bazı üstatlarımız elindeki ürünler için maksimum 50 TL vereceğimi sanıyor. Elinizde ürün varsa ve güzelse elbetteki 50 TL'ye vermeyeceksiniz ben 50 TL vereyim siz 100 isteyin 75'e anlaşalım. Konudaki maksat budur komedyenlik falan yapmanızı gerektiren bir durum olduğunu düşünmüyorum Saygılarımla...

Kesinlikle sorunlu bir cihaz aramamaktayım. Odamı gümbür gümbür zıplatsın yeter Belki bu fiyata çok şey istiyorumdur ancak bu şekilde ses sistemleri bu fiyata bulunduğu için

Not: Bilgisayarda kullanılacaktır.