MasterForWEB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
flash bellek de elektronik hocam evet..

doğru şeyler abartılarak söylenmiş konunun ilk mesajında bence. evet tamam bir sürü keylogger bilmemne dolaşıyor etrafta ama iş sizde bitiyor. eğer öyle çok uğraşılan, hedef olarak alınan biri değilseniz basit önlemler bu tarz şeyleri sizden uzak tutar çok rahat. ama elinizde devlet sırları, kimsenin eline geçmemesi gereken şeyler, bin tane kredi kartı bilgisi vesaire varsa, arkadaşın bahsettiği gibi abartabilirsiniz olayı.

toparlamak gerekirse, işin cılkını çıkarmadan sağlam yazılımları sağlam kaynaklardan edindiğiniz sürece, bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. ben en azından 3 yıldır kişisel bilgisayarımda antivirüs kullanmıyorum. tek bir sıkıntı çekmedim. düzgün kullanımla alakalı.
abartmak ?

Bu Şahıslar Artık nasıl kurban düşürürüm derdinde.
Yani belirli bi kesim sizin düşündüğünüz gibi yapmıyor sadece kurban düşürmek peşinde sonrasında yapacaklarını yapıyorlar.

Abartığım bişey yok.