Google Adwords Türkiye ofisini aradım. Adwords'de Yasak olan bir kelime var ancak son 2 aydır adwords reklamları çıkıyor. Bende aradım "Adwords reklam verecektim ancak reklam veremedim, red yedim" diyince kelime ne dediler bende kelimeyi söyledim. Bana o kelimenin yasak olduğunu ve adwords reklamı veremeyeceğimi belirttiler. Bende sizden ricam kelimeyi söyledim bakar mısınız o kelimede reklam var mı dedim ? Bana telefondaki bayan evet 2 adet Adwords reklamı görüyorum dedi. Bende madem yasak, madem reklam verilmiyor bunlar nasıl çıkıyor dedim mantıklı cevap veremedi. yaklaşık 8 soru sordum hiçbirine mantıklı cevap veremedi.

Dayanamadım en sonunda "Kusura bakmayın ama cidden Allah'a emanet çalışıyorsunuz" diyince telefondaki bayan hafifçe gülümseyerek "Tam olarak öyle değil" dedi..

Dedim öyle öyle.. "Allah'a emanet iş yapıyorsunuz ne diyim" diyip telefonu kapattım

Sonrasında bir başka arkadaşıma arattım onun şansına çıkan beyefendi daha mantılı ve olumlu yanıtlar verdi. Bende şans yokmuş demek ki dedim bana işi bilmeyen denk gelmiş

Son olarak bu adwords reklamlarını online olarak nasıl şikayet edebilirim diye sordum böyle bir şikayet hattımız yok dediler halbuki var.. İyi aklıma geldi bugün bir daha arıyım