Sitenizi, ürününüzü veya firmanızı Türkiyenin en büyük sözlüklerinde tanıtmak ister misiniz? Sadece 15 lira karşılığında sözlükte sitenizin tanıtımını yapabilirsiniz.

Ekşi Sözlükte Tanıtım Ne işe yarar?
  • Entry girildiği anda anlık 300 ile 500 arası online ziyaretçi kazanırsınız.
  • Çoğu kişi bir ürün veya siteyi araştırırken ilk olarak Ekşi Sözlüğe bakıyor. Ekşi Sözlükte siteniz(ürününüz) hakkında bilgi olması size pozitif geri dönüş sağlayacaktır.
  • Google, Yandex gibi arama motorları için Ekşi Sözlükten gelen backlink önemlidir, yükseliş sağlarsınız.
  • Ekşi Sözlük yazarlarının önemli kısmı Alexa kullanmaktadır, bu sayede Alexa'da ilerlersiniz.
  • İndex hızınız gözle görülebilir şekilde artar.

Tanıtım yazılarımız nasıl yazılır?
-Tanıtım yazılarınız bizim tarafımızdan Ekşi Sözlük formatına uygun olarak yazılır.

Ekşi Sözlük Hakkında Ayrıntılı Bilgi:
  • Yaklaşık 15 yıllık bir sitedir.
  • Pagerank değeri 6'dır.
  • Alexa'da Türkiye'nin en çok ziyaret edilen 27. sitesidir.
  • Markalar hakkındaki yorumlar çoğu kullanıcı tarafından takip edilir.
  • Üyelik almak oldukça zordur, 2 yıllık bir bekleme süresi gerektirir.

Hizmet Şartları:
-Tanıtım yazılarınız ödeme sonrası 2 iş günü içerisinde Ekşi Sözlükte yer alır. Toplu alımlarda bu süre değişmektedir.
-Tanıtımlar sizin isteğinize göre ayrı bir başlığa ya da hali hazırda sözlükte yer alan bir başlığa girilir.
-Tanıtımların silinme riski küçük de olsa vardır, garanti kapsamında değildir ücret iadesi yapılmaz. Üyelik yasaklanmadığı sürece silinen tanıtım tekrar girilir.

Ödeme:
-Tüm bankalar ve Paypal

İletişim:
PM

SÖZLÜK PAKETİ:

Bu paket sadece 15 TL!
Toplu Alımlarda İndirim Yapılır!

Referanslar:

Abateknik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş tamamlandı.Çok ilgili ve düzgün bir arkadaş.Güvenle çalışabilirsiniz