Savcılığa mutlaka git suç duyurusunda bulun. Bilişim suçlarına yönlendirilceksin bana öyle yaptılar. Sanırım savcılık tarafından Facebook ile iletişime geçilecektir yada keylog işi varsa bilgisayarını teslim alcak savcılık o keylog üzerinden ulaşılacak. Benim 242k çalındığında çalan kişiyi 1 haftada buldular çalan kişi sayfayı + bana tazminat ödedi şikayeti geri çektim. Savcıya bağlı aslında çünkü bn baya konuştum sende konuş savcı iyi birisi ise çok rahat birşey. Facebook kesinlikle kişisel bilgileri vermez normalde ama savcılık tarafından istenilirse mecbur kalıyor. Facebook'dan ip'si alınır gereken yapılır. Bana herkes diyordu bulunmaz felan bilişim suçlarındaki adam bulunur felan dedi buldularda yanii. Eskiden bu tarz şeyleri pek ciddiye almıyorlardı ama günümüzde sanal suçlar baya arttığı için Artık ağır cezalar ve çok ciddi ilgilenmeler başladı.
YENİ GÖRDÜM TTNET ŞİFRESİNİ NASIL DEĞİŞTİRDİ? TTNET ŞİFRESİNİN HANGİ İP'DEN DEĞİŞTİRİLDİĞİ BELLİ OLUNUR ZATEN BIRAKMA PEŞİNİ SAYFALARIN EDERİ YÜKSEK.