Peki kullanıcıya sipariş formunu tamamlamadan önce "Bu mail order formu ile, kredi kartımın bilgilerini kendi rızam ile iletiyorum. Bu bilgilerin kullanımı ile sipariş miktarımın kredi kartımdan çekilmesini onaylıyorum."
Gibi bir ibare koysak ve bunu her kullanıcı kabul etse. Sorun olur mu?
Şöyle söyleyeyim yaklaşık 8 yıldır eticaret işleri ile ugraşıyorum gerektiği zaman ürün tedarik (vpills, magna, bikini vb) distribitörleri tanırım bu yüzden % 60 daha düşük rakama alıyorum ve kendilerini ziyaretimde bile sistemlerinde ssl var fakat siteadi.com/odeme/siparis.php bi kısım var hani site normal de www açılır ancak ödeme'de 3 tane w yok. mail order kullanılıyor.
Bunu bir tek görüp de anlayan benim tabi başkalarıda vardır muhakkak, şimdi şöyle söyleyeyim ben size;
Sistem de şöyle olması tercihimdir.
Kredi Kartı ile Ödeme
Mail order ile Ödeme
Paypal ile Ödeme
Payza ile Ödeme
Mobil Ödeme
Havale ile Ödeme
EFT ile Ödeme
seçeneklerinin olması ideal kullanıcı alışveriş yaparken örnek kredi kartı seçecek ve bi ibare olması gerek burada 256 bit şifrelenmiştir gibi, ve o yazmış oldugunuz yazıyı'da input içerisine sözleşme gibi ekleyeceksiniz sipariş verilirken onu seçecek ve kabul etmiş olacak ki ileriye yönelik sorun olmasın ve şikayet durumunda kullanıcının onayı ile ödeme çekildiği gibi.