HONDA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben çalışıyorum eğer 15.000 TL ise tekrardan düşünmen gereken bir durum söz konusudur.

Hiçbir kimse size 15.000 TL nin tamamını reklam çıkamaz.

şu şekilde belirteyim 1 tıklamaya birşey almayabilir fakat tık sayısının 50 olduğunu var sayalım 5 tık 100 olsa 10 tık 1000 tık olsa 100 veya 150 + fazladan tık aldırırlar bu sadece bir örnektir.

Demek istediğim biraz karışık olabilir o nedenle araştırma yap veya çıkabiliyorsan kendiniz reklama çıkın.

Bu arada sektör nedir bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışabilirim eğer e-ticaret sektörü ise değilse başka.
Özelden konuştuk. İlginize teşekkürler. Sektör e-ticaret değil. Portal tarzı diyelim.. Kendim çıkıp parayı çarçur etmek istemiyorum açıkçası, bu kervan yolda düzülür mantığıyla hareket edilecek bir iş değil, sağlam olmalı..

MeLaNKoLia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Turkiyede en iyi Adwords Ajansi
https://www.camekan.com/ dir bir iletisime gecin komisyonlarida cidden guzel.

Uzun yillardir kendinilerini takip ediyorum
Öneri için teşekkürler, kendileriyle bağlantıya geçeceğim.

Phonique adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
üç farklı hesap açın 3 farklı hesap üzerinden 75 lira vererek 300 lira kullanın.
Teşekkürler, ancak bütçe büyük olduğundan böyle ufak ufak hesaplarla daha da karmaşık hale getirmek bir de google abi ile ters düşmek istemiyorum açıkçası. Temiz olsun, ve bilen bir ajans ile olsun istiyorum.