yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne demek istedin, neye dair bilgilendirme yaptın anlayamadım. Ancak Süperonline sektöründe ilkti, tekti ve sektörü ile alakalı bir isme sahipti. Dolayısı ile insanların aklında yer etmesi kaçınılmazdır. Yapmış olduğun karşılaştırma anlamsız, yersiz, denk değil.

En önemlisi yazımı alıntı yapıp da cevap veriyormuş gibi bir şekilde yazmana da akıl erdiremedim. Kendi görüşlerini beni alıntılamadan da açıklayabilirdin.
her seferinde boş yorum yapıyorsun bir günde bir kendine bir site kurup yatırım yapıp kendine bir marka oluştur da burada millette görsün desinki adama helal olsun konuştu sonunda yaptı diye ama nerde? birisi birşey yapar yaramazkedi yorum yapar

size kalsa elimde oyun.com olsa oyun sitesi yapsam yada haber.com olsa haber sitesi yapsam vs.. hazırcısınız. bu iki domainide zaten ömrün boyunca çalışsan alamazsın.

super kelimesini beğenmezsin bugün super.com boşta görsen kayıt etmek için kalp krizi geçirecek duruma gelirsin

superonline iş yaptıysa superbilmemne.com olsa yine iş yapar yeterki yapmak isteyen olsun.

Not: sende zamanında bizim yazılarımızı çok alıntı yaptın kardeş.