Alternatif olabilecek hit kaynakları son derece önemli olsa gerek. Geçen ay yeni bir oyun sitesi açtım ve google tarafından neredeyse hiç hit gelmiyordu. Kafama takıldı acaba domaindemi filan sıkıntı var diyordum. Ayrıca indexlemesinde de sorun vardı. Fakat resimlerim ve oyun açıklamalarım hep özgündü. Neyse siteyi detaylı incelerken alternatif arama motorlarına eklemediğimi ve hiç indeximin olmadığını farkettim. Bing, yahoo vs vs bir kaç arama motorlarına sitemi ekledim ve haftası olmadan siteme 70 ile 150 arası sadece yahoo ve bing den hit geldi. Aradan sanırım 10 gün geçti ve google de yavaş yavaş hit yollamaya başladı siteme. Ben bing ve yahoo dan hit gelmesini google açısından olumlu yorumladım.

Benim yaşadığım bu tecrübeyi senin konuna bağlayacak olursam eğer alternatif hitlerin gelmesi siteye faydalı. Fakat bunu bazılarının yaptığı gibi 10K(face paylaşımları, site popupları vs vs) olarak değilde doğal olarak yapmakya fayda var diye düşünüyorum.

Denizs makalen içinde teşekkür ederim, gerçekten önemi bir konu bu aslında. Üzerine yoğunlaşılması lazım bence.